U Varaždinu održan plenum 3. HNL Sjever: U 1. kolu Virovitica putuje u Mursko Središće, Papuk dočekuje Polet

U sjedištu lige u Varaždinu u ponedjeljak popodne održan je plenum 3. hrvatske nogometne lige Sjever.

Predstavnici klubova upoznati su da liga u ovom formatu ostaje još dvije sezone 2020/21. i 2021/22. Od sezone 2022/23. doći će do reorganizacije, čime će 3. HNL Sjever postati četvrti rang nogometnog natjecanja u Republici Hrvatskoj, a ne kao do sada treći.

Naša županija i dalje u ligi ima dva predstavnika, Viroviticu i orahovački Papuk. Ova sezone liga treba početi 1. kolom 22. kolovoza. U prvom kolu Virovitica gostuje kod Rudara u Murskom Središću, dok Papuk na svom terenu dočekuje turbo momčad, za koju igra nekoliko igrača s prvoligaškom reputacijom, Polet iz Svetog Martina na Muri.

U drugom kolu u Virovitici gostuje varaždinski Varteks, dok Papuk putuje kod Tehničara. Virovitica u trećem kolu gostuje u Đurđevcu kod Graničara, a Papuk je domaćin Podravcu iz Virja. Četvrto kolo donosi županijski derbi na Vegeški između Virovitice i Papuka.

Ove sezone disciplinski sudac lige biti će dugogodišnji nogometaš i nogometni djelatnik te tajnik Županijskog nogometnog saveza Virovitičko–podravske županije Krunoslav Moslavac.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content