UDARAO GA RUKAMA I NOGAMA Policija uhitila pijanog mladića (24) koji je divljao po tuđem automobilu

Policajci Policijske postaje Virovitica uhitili su u subotu, 11. srpnja, u ranim jutarnjim satima (oko 1.40 sati) mladića (24) koji je u Ulici Ljudevita Gaja oštetio osobni automobil u vlasništvu 71-godišnjakinje, a kojim se koristio 19-godišnjak, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Policija je na intervenciju došla odmah po pozivu i zatekla mladića kako bježi s mjesta događaja. Uhvatili su ga i uhitili. Provedenim alkotestom pokazalo se kako je imao čak 2,17 promila alkohola u krvi.

“Zagrijan” alkoholom mladić je prije toga divljao rukama i nogama po osobnom automobilu, na kojemu je otkinuo prednji lijevi brisač, plastiku s lijevog bočnog ogledala i otkinuo spojler s prtljažnika. Na automobilu su, izvijestila je policija, bile skunute i ratkape, odnosno dva ukrasna poklopca kotača. Na vozačevim vratima napravio je ogrebotinu dužine oko 10 centimetara, a na krovu ogrebotinu dužine oko 20 centimetara.

Protiv 24-godišnjaka ponesen je optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Virovitici zbog posebno drskog i nepristojnog ponašanja te kaznena prijava ODO-u Virovitica zbog oštećenje tuđe stvari, javlja PU virovitičko-podravska.

(PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content