FOTO Počele pripreme rukometaša Viro Virovitice: S pomlađenim sastavom u prvoligaškoj konkurenciji

Dva dana nakon virovitičkih rukometašica s pripremama za novu sezonu počeli su i rukometaši Viro Virovitice. Zbog zdravstvenih problema dva sata prije prvog okupljanja trener Željko Poljak je završio na bolničkim pretragama, pa je prvi trening odradio Matej Smiljanec. Momčad su pozdravili članovi klupske uprave Zlarin Rončević i Matija Pavličević.

Pred klubom je najneizvjesnija sezona u povijesti kluba. Nije još donesena odluka o početku ligaške sezone. Neizvjesno je pod kojim će se uvjetima igrati, a uvijek postoji mogućnost da se zbog epidemioloških prilika ponovno prekine natjecanje. U klubu se naravno pripremaju, kao da će se sezona normalno odvijati.

20200806 200634 Custom

U pripremni proces su se uključili pretežito mlađi igrači. Očekuje se idućih dana da se momčadi priključi još nekoliko iskusnih igrača. Kombinacijom mladosti i iskustva Viro Virovitica imala bi konkurentan sastav za ligaško natjecanje. Treninzi će se održavati kombinirano u dvorani i na atletskoj stazi. Prvi trening je odrađen u dvorani Viroexpo, dok su već drugog dana igrači izašli na atletsku stazu, kada ih je vodio trener Josip Knežević.

Očekuje se da će, čim mu to zdravstvene prilike dozvole, treninge početi voditi Željko Poljak.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”600214″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content