Ministar Fuchs imenovao Vesnu Šerepac u Radnu skupinu za razradu i predlaganje mjera za početak pedagoške, školske i akademske godine 2020./2021.

Ministar znanosti i obrazovanja, Radovan Fuchs, donio je Odluku o imenovanju članova Radne skupine za razradu i predlaganje mjera za početak pedagoške, školske i akademske godine 2020./2021. U radnoj skupini je i Vesna Šerepac, voditeljica Radne skupine za obrazovanje i kulturu Hrvatske zajednice županija, kao i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju Virovitičko-podravske županije. Zadaća radne skupine je razrada i predlaganje mjera za početak pedagoške, školske i akademske godine u ustanovama ranog, i predškolskog odgoja i obrazovanja, u školskim ustanovama te na visokim učilištima.

U skupni su: Ivana Pavić Šimetin, Bernard Kaić, Sanja Šprem, Branimir Mihalinec, Gordana Kovač-Bluha, Igor Radeka, Nikica Mihaljević, Suzana Hitrec, Matilda Juričević, Žigman, Živko Bulat, Sanja Urek, Igor Rukljač, Vesna Anđelić, Jasmina Havranek, Ivana Katavić, Andrijana Prskalo Maček, Tanja Sever, Zdenka Čukelj, Ivana Pilko-Čunčić, Nandor Čapo, Marijana Gojčeta, Kristina Ferara Blašković. Za koordinatora Radne skupine imenovana je Ivana Pavić Šimetin. (vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content