Nogometaši Virovitice “promarširali” kroz Mursko Središće, hat trick Roka Horačeka

U 1. kolu ovogodišnje sezone u 3. ligi Sjever nogometaši Virovitice su otputovali na jedno od najdaljih i najneugodnijih gostovanja, kod Rudara u Mursko Središće. Gosti iz Virovitice bolje su ušli u utakmicu i u 13. minuti poveli zgoditkom Krešimira Pipića. Devet minuta kasnije domaća momčad je poravnala iz kaznenog udarca. Virovitičani ponovno imaju prednost u 27. minuti kada je strijelac bio Rok Horaček. Pet minuta prije odlaska na odmor domaći nogometaši su poravnali na 2:2. S tim je rezultatom završio prvi dio utakmice.

U drugi dio Virovitičani ulaze još žešće. U 49. minuti svoj drugi zgoditak postiže Rok Horaček, a u 54. Krešimir Crvenka povećava gostujuću prednost na 4:2. Domaći igrači su uspjeli u 60.minuti smanjiti na 4:3. U posljednjih deset minuta igrači Virovitice su još jednom pokazali svoju kvalitetu. Rok Horaček u 80. minuti postiže svoj treći zgoditak, a Josip Ivačić u 87. podiže gostujuću prednost na 6:3. Na kraju su igrači Rudara u trećoj minuti sudačke nadoknade iz kaznenog udarca smanjili na konačnih 6:4.

– Na teškom gostovanju uspjeli smo u pravoj golijadi doći do vrijednih bodova. Pokazali smo našu igračku kvalitetu – zadovoljno je zaključio trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

Igrač utakmice – Rok Horaček. (www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content