ODIGRANO 4. KOLO 1. ŽNL Bratstvo iščupalo bodove protiv Voćina, Graničar Bušetina razmontirala Mladost, Sloga četvorkom ispratila Ćeralije

Bratstvo iz Gornjeg Bazja gostovalo je u Ćeralijama, gdje Voćin ove sezone igra domaće utakmice. U čvrstoj i ne previše lijepoj utakmici domaća momčad je povela iz kaznenog udarca u 20. minuti. Zgoditak je postigao Emanuel Jaković.

Na početku drugog dijela u 54. minuti rezultat je poravnao Marijan Holec. Pobjedu gostima je donio svojim zgoditkom džoker s klupe Mario Pšihistal u 81. minuti utakmice.

Voćin – Bratstvo Gornje Bazje 1:2
Igrač utakmice: Dino Milinović

Mladost 1930. na svom terenu u Čađavici bila je domaćin vodećoj momčadi lige – Graničar Bušetini. Gosti su poveli u 35. minuti pogotkom Alena Fučkara. S minimalnom gostujućom prednošću se otišlo na odmor. Domaći igrač Martin Piskač u 50. minuti je zbog drugog žutog kartona morao napustiti igru. Devet minuta kasnije svojim drugim zgoditkom Alen Fučkar dovodi goste u prednost 2:0. Utakmica je riješena od 70. do 77. minute kada je najbolji strijelac Graničar Bušetine Karlo Petrinić postigao četiri zgoditka. Golijadu je zaključio Ronald Jagica u 83. minuti postavivši konačni rezultat 7:0.

Mladost 1930. Čađavica – Graničar Bušetina 0:7
Igrač utakmice: Alen Fučkar

Drugoplasirana Sloga je na svom terenu u Zdencima pobijedila Ćeralije 4:0. Tri zgoditka je postigao Florijan Rupčić, a jednom je strijelac bio Ivan Stjepić.

Sloga Zdenci – Ćeralije 4:0
Igrač utakmice: Florijan Rupčić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content