Orahovački HSS: Podržat ćemo prijedlog za predsjednika Gradskog vijeća ako isti bude iz redova HDZ-a

Gradski odbor HSS-a Orahovica uoči konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća, sazvao je tiskovnu konferenciju kojoj su nazočili predsjednica Marija Šafer, gradonačelnica Ana-Marija Partin te predsjednik Kluba vijećnika HSS-a Igor Hozić. Glavna tema bila je odluka Odbora o postupcima vijećnika HSS-a za navedenu sjednicu.

– Gradski odbor donio je odluku kako će naši vijećnici podržati prijedlog za predsjednika Gradskog vijeća ako on bude iz redova HDZ-a kao stranke koje je dobila najviše vijećničkih mandata. Nadamo da će upravo HDZ preuzeti odgovornost i opravdati sve glasove naših sugrađana koje su dobili na prijevremenim izborima te dati svog kandidata za predsjednika Vijeća, a potom i glasom razuma potvrditi gradski proračun na slijedećim sjednicama što bi značilo daljnji razvoj grada Orahovice, a ne da se nastavi stagnacija u kojoj smo bili proteklih šest mjeseci – poručili su iz GO HSS-a Orahovica. Gradonačelnica Ana-Marija Petin naglasila je kako će ponovno pozvati sve vijećnika na suradnju.

– Kada se Vijeće konstituira, pozvat ćemo sve na suradnju zbog gradskog proračuna. Želja nam je da sjednemo i surađujemo na što je više moguće područja kao bi proračun prošao, a sve u interesu građana i grada Orahovice – rekla je Petin.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content