Papuk vratio još jedno ”svoje dijete”: Leo Kaltenbaher novo pojačanje

Nakon što je redove orahovačkog trećeligaša pojačao prvoligaški vratar Antun Marković, Uprava kluba odradila je još jedan odličan posao. Naime, momčad Stjepana Mađarića pojačana je još jednim ”papukovim djetetom”, vratio se Leo Kaltenbaher. Leo je prošao školu nogometa NK Papuk, a vratio se iz Hrvatskog Dragovoljca gdje je igrao za juniorsku momčad i to 1. HNL.

– Uvijek smo presretni kada vratimo svog dečka u matično jato. Leo je mlad igrač, ove godine puni 18 godina i ono što je najvažnije iznimno polivalentan igrač, dakle za više pozicija. No, ipak doveden je ponajviše kao bočni igrač što je nama posebno trebalo – kaže sportski direktor Papuka Miroslav Jockov. Leo dečke iz ekipe poznaje jako dobro, igra kod kuće i prilagodba gotovo da neće biti potrebna.

– Vratio sam se jer sam htio početi igrati seniorski nogomet. Ekipa je odlična, dečki su super, odlično su me prihvatili kao i trener Mađarić također što mi je jako važno. Uprava radi odličan posao, dovodi mlade igrače, odlična pojačanja i siguran sam da ćemo ove sezone pokazati da smo jako dobra momčad. Moj plan je odigrati u Papuku ovu sezonu, dati sve od sebe, a dalje ćemo vidjeti – rekao je Leo Kaltenbaher.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content