U 1. kolu 4. lige BJ-KC-VT desetkovana Pitomača poražena na gostovanju u Čazmi 4:1

Problemi koji su pratili trenera nogometaša Pitomače Gorana Bosilkovskog tijekom pripremnog razdoblja nastavili su se i na početku nove sezone u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Momčad je na utakmicu 1. kola otputovala desetkovana u Čazmu. U sastavu nije bilo, zbog kazni ili obiteljskih obveza, šest standardnih prvotimaca.

To koriste domaći i već u 19. minuti vode 2:0. Pri tom rezultatu zbog prekršaja na Antoniju Babecu dosuđen je kazneni udarac, koji Nikola Plavšić nije uspio pretvoriti u zgoditak. U posljednjoj minuti prvog dijela igrači Čazme povećavaju svoju prednost na 3:0.

U 52. minuti četvrtim zgoditkom domaći su praktički riješili pitanje pobjednika. Konačni rezultat postavio je Antonio Babec svojim pogotkom u 59. minuti.

-Usprkos nekompletnosti odigrali smo solidno. Imali smo nekoliko odličnih prilika. U tri navrata pogodili smo okvir gola. Ponovno se patimo s realizacijom. Sada imamo 14 dana kako bi skupili glave i pripremili se za iduću utakmicu – izjadao se trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Čazma – Pitomača 4:1
Najbolji u redovima Pitomače: Antonio Babec

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content