U Velikom Trojstvu održan plenum 4. lige BJ-KC-VT: U prvom kolu Slatina – Suhopolje i Čazma – Pitomača

Jučer (petak) je u općinskoj vijećnici u Velikom Trojstvu održan plenum 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, u kojoj se natječu tri momčadi s područja naše županije: Pitomača, Suhopolje i Slatina.

Ove sezone liga broji 15 klubova. Uz naša tri ligašu tu su: Daruvar, Graničar Legrad, Zdenka Veliki Zdenci, Čazma, Mladost Kloštar Podravski, Garić Garešnica, Bilogorac Veliko Trojstvo, Tomislav Drnje, Dinamo Predavac, Bilogora ’91 Grubišno Polje, Ferdinandovac i Tehnika Koprivnica.

Natjecanje počinje 22. kolovoza kada se u 1. kolu u Slatini igra županijski derbi između Slatine i Suhopolja, a Pitomača gostuje u Čazmi.

U drugom kolu 29. kolovoza Pitomača je domaćin prvom susjedu Mladosti iz Kloštra Podravskog, Suhopolje dočekuje Čazmu, a Slatina putuje u Ferdinandovac.

Treće kolo igra se 5. rujna kada Suhopolje putuje u Kloštar Podravski kod Mladosti, a Pitomača u Garešnicu kod Garića. Slatina je domaćin Tehnici iz Koprivnice.

U četvrtom kolu 12. rujna Pitomača je domaćin novaku u ligi Bilogorcu iz Velikog Trojstva, dok u Suhopolje na stadion Park dolazi Garić iz Garešnice. Slatina putuje u Daruvar.

U devetom kolu Pitomača je domaćin Suhopolju, a u posljednjem 15. kolu prvog dijela igra se treći županijski derbi u kojemu Pitomača ugošćuje Slatinu.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content