1. ŽNL Goroslav Rukavina s dva zgoditka šokirao navijače Podravca, Sloga razbila Rezovac 5:2

U Sopju se, u susretu s Mikleušom, očekivala nova pobjeda momčadi trenera Marija Tole, ali su gosti doputovali odlučni da mogu doći do pobjede, što su na kraju i realizirali.

Goste je u prednost doveo Josip Jančić zgoditkom u 25. minuti. Na 2:0 je povećao Goroslav Rukavina u 41. minuti. U 59. minuti Josip Zajček smanjuje gostujuću prednost na 2:1. Već u idućem napadu Goroslav Rukavina svojim drugim pogotkom ponovno dovodi Mikleuš u prednost od dva zgoditka. Konačni rezultat je postavio Matej Androš svojim pogotkom u 74. minuti smanjivši na 3:2 za goste.

Podravac Sopje – Mikleuš 2:3
Igrač utakmice: Goroslav Rukavina

Sloga iz Zdenaca u susretu na svom terenu s Rezovcem pokazala je svoju snagu pobijedivši 5:2. Prvi zgoditak za domaće postigao je Igor Dunković u 17. minuti. Pet minuta kasnije na 2:0 povećao je Florijan Rupčić. Mario Nreca je u 39. minuti smanjio na 2:1. U drugom dijelu Ivan Stjepić u 58. minuti postiže treći, a Dario Stjepić u 74. minuti i četvrti domaći zgoditak.

Ivan Marković je u 79. minuti smanjio na 4:2. Konačni rezultat je postavio Florijan Rupčić svojim drugim pogotkom u 81. minuti.

Sloga Zdenci – Rezovac 5:2
Igrač utakmice: Florijan Rupčić

Mladost je na svom terenu u Čačincima s dosta muke došlo do nove pobjede. Svladali su Dinamo iz Četekovca 2:0. Domaća momčad je imala utakmicu pod kontrolom, ali se dosta mučila s realizacijom prilika. Oba zgoditka za domaću momčad postigao je Toni Ramić. Prvi u 27. a drugi u 82. minuti.

Mladost Čačinci – Dinamo Četekovac 2:0
Igrač utakmice: Toni Ramić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content