1. ŽNL U subotu otvaraju Bratstvo i Omladinac: U Bušetini sudar dviju neporaženih momčadi lige i favorita za vrh

Ovog vikenda utakmice 7. kola 1. županijske nogometne lige počinju u 16:30 sati.

U subotu, 19. rujna, igra se utakmica u Gornjem Bazju gdje na stadionu Školski vrt Bratstvo ugošćuje Omladinac iz Korije. Domaći su izraziti favoriti, ali ne smiju podcijeniti goste iz Korije koji u svakom trenutku mogu iznenaditi.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 20. rujna.

U bušetinskom Bereku igraju jedine dvije do sada neporažene momčadi, domaća Graničar Bušetina i Sloga iz Zdenaca. Prema mnogima to su dva kluba s najkompletnijim igračkim kadrom. Brojne gledatelje očekuje borba za svaku loptu do posljednjeg sučevog zvižduka.

U Mikleušu igraju dvije momčadi koje su pobijedile u prošlom kolu – Mikleuš i Gradina. Svaka od njih će nastojati nastaviti niz s novim uspjehom.

Rezovac, kojemu su bodovi nasušno potrebni, dočekuje ranjeni Podravac iz Sopja. Obje momčadi će jurišati na tri boda.

U Miljevcima domaća Mladost domaćin je Borovi. Oba kluba imaju kvalitetne igrače, ali u protekla dva kola nisu osvojila niti bod. Ovo će im biti prilika za iskupljenje.

Slavonija bi na svom terenu u Sladojevcima pobjedom nad Mladosti 1930. iz Čađavice napravila iskorak prema sredini tablice, a gosti bi svojim uspjehom pobjegli iz zone ispadanja.

U susjedskom derbiju Dinamo će u Četekovcu pokušati doći do prve ovosezonske pobjede, a gosti iz Voćina u protekla dva kola osvojili su šest bodova i na tome ne žele stati.

Susret u Ćeralijama između domaće momčadi i čačinačke Mladosti je odgođen.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content