1. ŽNL Voćin i Graničar Bušetina odnijeli bodove s teških gostovanja, Ćeralije neosvojiva tvrđava

Na terenima županijskih prvoligaša jučer (nedjelja) su odigrane utakmice 8. prvenstvenog kola.

Voćin je doputovao u Čačince s ciljem da iznenadi domaću Mladost. Domaći trener Nikica Hat imao je dosta problema sa sastavljanjem momčadi, što se na kraju odrazilo i na rezultat. Gosti su poveli u 30. minuti pogotkom lucidnog Josipa Čovića, na 2:0 za goste je povećao u trećoj minuti drugog dijela 2:0 mladi igrač, povratnik iz četvrtoligaša Daruvara, Marin Ivić. Tim zgoditkom je praktički prelomljena utakmica.

U 65. minuti je dosuđen kazneni udarac za Mladost, ali Ivan Buneta nije uspio pogoditi gol. Nadu domaćoj momčadi razbudio je Toni Ramić svojim zgoditkom u 75. minuti. Hrvoje Čović je u 83. minuti postavio konačni rezultat 3:1 za Voćin.

IMG 9c5dc8769e06d0cdaf1be318b3e2bc90 V e1601305294736
foto: čitatelj

– Čestitam gostujućoj momčadi na zasluženoj pobjedi. Iskoristili su sve naše pogreške, a mi ćemo u idućim susretima pokušati nadoknaditi izgubljeno – zaključio je domaći trener Nikica Hat.

Mladost Čačinci – Voćin 1:3
Igrač utakmice: Josip Čović

Nakon prošlotjednih poraza, Podravac i Graničar Bušetina u međusobnom susretu u Sopju tražili su nove bodove. Gosti su se bolje snašli i poveli zgoditkom Janka Brlasa u 27. minuti. Dvije minute prije odlaska na odmor, nakon nekoliko pogrešaka gostujuće obrane dosuđen je kazneni udarac, koji je Zdenko Lončarek pretvorio u izjednačenje 1:1.

U petoj minuti drugog dijela Lovro Štefanec je ponovno doveo gostujuću momčad u prednost. Konačni rezultat je postavio najbolji gostujući strijelac Karlo Petrinić u 69. minuti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca.

Podravac Sopje – Graničar Bušetina 1:3
Igrač utakmice: Lovro Štefanec

Nakon serije od četiri uspješna rezultata Mikleuš je poražen na gostovanju u Ćeralijama od domaće momčadi s visokih 4:0. S druge strane domaća momčad je nastavila s uspjesima na svom terenu. Već u prvih deset minuta najubojitiji domaći igrač Franjo Perić postigao je dva zgoditka u 6. minuti iz igre, a u 9. iz kaznenog udarca. U 19. minuti bilo je 3:0. Ovog puta strijelac je bio Mario Jozić. U 44. minuti dosuđen je kazneni udarac za Mikleuš, ali ga Hrvoje Kraljik nije uspješno realizirao. Konačni rezultat je postavio Franjo Perić svojim trećim zgoditkom u 83. minuti.

Ćeralije – Mikleuš 4:0
Igrač utakmice: Franjo Perić

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content