1. ŽNL Voćin i Mladost 1930. preokretom do bodova, u Gradini pet zgoditaka Mihaela Šoštara

Voćin je na svom “domaćem” terenu u Ćeralijama pobijedio Slavoniju iz Sladojevaca 2:1.
Gosti su poveli pogotkom svog najboljeg igrača Matea Jerešića u 14. minuti. Rezultat je poravnao Mario Barić u 16. minuti. Pobjedu domaćoj momčadi donio je svojim pogotkom u 66. minuti iskusni Emanuel Jaković.

Voćin – Slavonija Sladojevci 2:1
Igrač utakmice: Emanuel Jaković

Mladost iz Miljevaca povela je na gostovanju u Čađavici u 16. minuti zgoditkom Darija Pohibe. Do odmora domaća Mladost 1930. došla je do izjednačenja pogotkom Antonija Martinčevića u 38. minuti. U 65. minuti isti igrač svojim drugim pogotkom donio je pobjedu domaćoj momčadi.

Mladost 1930. Čađavica – Mladost Miljevci 2:1
Igrač utakmice: Antonio Martinčević

Gradina je na svom terenu u susretu s Ćeralijama povela 2:0 zgodicima Mihaela Šoštara u 13. i 21. minuti. Ćeralije su poravnale na 2:2. Pogotke za goste su postigli Ivan Čović u 24. i Dejan Dundović u 30. minuti. Na odmor se odlazi s rezultatom 3:2. Treći pogodak za Gradinu postigao je Valentino Kaladić u 39. minuti.

U prvoj minuti nastavka gostujući vratar Matej Grgurić skrivio je penal, koji je Zvonimir Juhas materijalizirao u 4:2. U 68. minuti Mihael Šoštar povećava domaću prednost na 5:2, a u 80. minuti Franjo Blažičević postiže i šesti zgoditak za Gradinu. Zbog ozlijede iz igre izlazi vratar Ćeralija Matej Grgurić, a na golu ga mijenja igrač Roko Tomić. To koriste domaći napadači i u preostalih deset minuta postižu još tri pogotka. Dva puta strijelac je bio Mihael Šoštar, a jednom Antonio Jugović.

Gradina – Ćeralije 9:2
Igrač utakmice: Mihael Šoštar

Omladinac je nakon pobjede u Rezovcu ugostio vodeću momčad lige – Graničar Bušetinu. Kvalitetniji gosti su poveli u 9. minuti pogotkom Janka Brlasa. Gosti su stvarali prilike, ali je domaći iskusni vratar Mario Jerbić svojim čudesnim obranama izluđivao napadače Graničar Bušetine.

U drugom dijelu gosti su uspjeli još dva puta svladati domaćeg vratara. Strijelci su bili Alen Fučkar u 53. i Karlo Petrinić u 70. minuti. Od 68. minute domaća momčad je igrala s deset igrača, jer je zbog dva žuta kartona igru morao napustiti Leo Horvatinović.

Omladinac Korija – Graničar Bušetina 0:3
Igrač utakmice: Karlo Pelko

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content