1. ŽNL Vodeći Graničar Bušetina dočekuje Borovu, drugoplasirana zdenačka Sloga putuje u Mikleuš

Ovog vikenda u 17 sati na rasporedu su susreti 5. kola 1. županijske nogometne lige.

U subotu, 5. rujna na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju Bratstvo je favorit u ogledu s Mladosti 1930. iz Čađavice. Gosti će sigurno pokušati napraviti iznenađenje, kao i prije četrnaest dana kada su osvojili bod u Rezovcu.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 6. rujna.

Gledajući tablicu, derbi se igra u bušetinskom Bereku gdje vodeći Graničar Bušetina dočekuje četvrtoplasiranu Borovu. Domaći su favoriti, ali ne smiju podcijeniti iskusni gostujući sastav kojeg vodi prekaljeni strateg Mile Grdić.

Drugoplasirana Sloga iz Zdenaca putuje u Mikleuš. Sloga je do sada jedini bod izgubila u domaćem derbiju s Podravcem iz Sopja, a Mikleuš je na svom terenu remizirao s Voćinom te je poražen od Borove. U toj bi utakmici stoga moglo biti uzbudljivo do posljednje minute.

Ogled pun neizvjesnosti bit će i u Gradini između domaćeg ligaša i Mladosti iz Čačinaca.

Ćeralije su u svoja dva dosadašnja domaća susreta bile uvjerljive. Sada im u goste dolazi Podravac iz Sopja. Bit će to ozbiljan ispit za oba sastava.

U Sladojevcima će se domaća Slavonija i Dinamo iz Četekovca boriti za bodove s kojima bi mogli napraviti iskorak prema sredini tablice.

Prošlonedjeljni poraz na gostovanju u Borovi izazvao je promjene na rezovačkom Laništu. Otišao je trener Stipe Rebić i Uprava traži novo rješenje za šefa struke. U nedjelju im u goste dolazi Omladinac iz Korije, koji do sada nije osvojio niti jedan bod. Domaći bi trebali biti bliži pobjedi, ali to ništa ne znači na terenu.

Svakim kolom natjecanje je sve uzbudljivije. Uz niz očekivanih rezultata, u svakom kolu ima barem jedno iznenađenje. To je uz kvalitetne sastave dodatni magnet za navijače.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content