2. ŽNL Podgorje i Bilogora 1947. nastavili pobjednički ritam, Munja pobjedom u Jugovom Polju preuzela vrh

Odigrani su susreti nekompletnog 4. kola 2. županijske nogometne lige Zapad.

Bilogora 1947. je na svom terenu u Špišić Bukovici pobijedila Lukač 05 rezultatom 3:1. Strijelci za Bilogoru bili su Stipo Djak i Siniša Vlaisavljević, dok je jedan pogodak za domaće bio autogol gostujućeg igrača Antonija Bardića. Zgoditak za goste je postigao Zoran Filipović iz kaznenog udarca.

U Svetom Đurađu domaća momčad je remizirala s Kladarama. Zgoditke za domaću momčad su postigli Luka Funko i Dalibor Ladović, dok je oba pogotka za goste postigao Renato Greguraš, oba iz kaznenih udaraca.

Podgorje je s visokih 8:0 pobijedilo Dravu na njezinom terenu u Terezinom Polju. Tri pogotka postigao je Mateo Jurković, a po jednom su mrežu pogodili Alen Đureš, Matia Horvat, Luka Vukšić, Darko Deskar i Tomislav Feketija.

Mladost je u Vukosavljevici bila bolja od Napretka iz Rušana 6:1. Po dva puta mrežu su pogodili Mateo Nemčec i Domagoj Pakšec, jednom Mihael Komar, dok je jedan domaći pogodak bio autogol gostujućeg igrača Roberta Šajna. Zgoditak za goste postigao je Hrvoje Juhas.

Turanovac je minimalno pobijedio Croatiju u Grabrovnici 1:0. Strijelac jedinog zgoditka je bio Rene Prugovečki. Pet minuta prije kraja susreta igru je morao napustiti domaći vratar Nikola Ciglenec zbog drugog žutog kartona.

Utakmica između milanovačkog Sokola i Dinama iz Kapele Dvora odgođena je zbog epidemioloških razloga.

U skupini Istok igrale su se utakmice 3. kola.

Dinamo iz Josipova je, kao domaćin, u Novoj Šarovki pobijedio Crnac 2:1. Pogotke za Dinamo su postigli Željko Lukanić i Antun Dunković, dok je strijelac za goste bio Mihael Nikolić. U 77. minuti igru je morao napustiti Boris Cabicar, zbog drugog žutog kartona.

Standard iz Nove Šarovke je pobijedio DOŠK u Dolcima 1:0. Jedini strijelac je bio Toni Makar.

Munja iz Velikog Rastovca je bila bolja od Plavih u Jugovom Polju 1:0. Pogodak je postigao Luka Vida.

Zrinski iz Nove Bukovice osvojio je tri boda na gostovanju kod Mladosti u Bakiću rezultatom 2:1. Strijelci za Zrinski su bili Matej Jukić iz igre i Livio Brozović iz kaznenog udarca, dok je pogodak za Mladost postigao Bojan Dmitrović. Isti igrač je morao ranije izvan igre zbog dva žuta kartona.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content