4. LIGA BJ-KC-VT Uvjerljiv poraz Pitomače s igračem manje protiv Bilogore u Grubišnom Polju

Nakon izlaska iz samoizolacije, zbog koronavirusa, nogometaši Pitomače su u osam dana odigrali tri utakmice.

Takav ritam se osjeća kod profesionalaca, a kako ne bi imalo utjecaja na četvrtoligašku momčad, koja dva tjedna nije bila u redovitom trenažnom procesu. U 7. kolu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica momčad Pitomače gostovala je kod jedne od najskupljih momčadi lige, Bilogore u Grubišnom Polju.

Veći dio utakmice domaća momčad je dominirala, ali su i gosti iz Pitomače pokazali da se u idućim kolima na njih može ozbiljno računati. U najnezgodnijem trenutku četiri minute prije odlaska na odmor Bilogora dolazi u prednost 1:0 pogotkom Stjepana Bartoničeka. Dvije minute kasnije iz slobodnog udarca Karlo Jakupec pogađa domaću mrežu, ali sudačka trojka poništava pogodak zbog neutvrđenog kontakta u kaznenom prostoru.

Nakon osam minuta nastavka domaća momčad zgoditkom Danka Tomaška povećava svoju prednost na 2:0. U 58. minuti Pitomača ostaje s deset igrača na terenu, jer je igru morao napustiti Dean Klemen zbog drugog žutog kartona.

Deset minuta kasnije Krunoslav Lilovac svojim pogotkom postavlja konačnih 3:0.

-Uz samo tri treninga teško je bilo izdržati ritam srijeda – subota. Sada nam slijedi desetodnevna pauza u natjecanju koju ćemo iskoristiti za dodatno uigravanje, što će donijeti i bolje rezultate – optimističan je trener Pitomače Ivan Presečan.

Bilogora Grubišno Polje – Pitomača 3:0
Najbolji u redovima Pitomače: Luka Skoko

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content