COVID-19 u VPŽ: Devetero novo inficiranih virusom SARS-CoV-2, petero žena i četvero muškaraca, nema novo zaraženih zdravstvenih djelatnika

Područje Virovitičko-podravske županije bilježi devetero novo zaraženih osoba koronavirusom, od 95 testiranih u zadnja 24 sata. Petero je žena, četiri su muškarca, među njima nema novo inficiranih medicinskih djelatnika virusom SARS-CoV-2, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

Od navedenih devetero, šestero ih je srednje, a troje starije životne dobi. Njih osmero ima blage simptome, a jedan je asimptomatski. Četiri osobe, od trenutno 64 inficirane, nalaze se na bolničkom liječenju i njihovo zdravstveno stanje je stabilno, nemaju teže izražene simptome bolesti. U samoizolaciji su trenutno 192 osobe.

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, apeliraju i pozivaju na odgovorno ponašanje, te pridržavanje postojećih epidemioloških mjera. Od početka korona virusa, na području Virovitičko-podravske županije, 142 osobe su se zarazile COVIDOM-19. Od toga, 63 ih je trenutno aktivno, sedamdeset i sedmero ih se oporavilo, dok su jedan muškarac i žena preminuli. (www.vpz.hr, Fotografija: Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content