FOTO Akcija darivanja krvi u Slatini: Odazvali se i slatinski policajci, prikupljeno novih 64 doza krvi

Danas (utorak) je u prostorima Crvenog križa Slatina održana 16. ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi za policijske službenike i djelatnike Policijske postaje Slatina i građanstvo.

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Slatina, krv je i ovog puta prikupljala Transfuzijska jedinica KBC Osijek. Na akciju se odazvalo 68 darivatelja, od kojih je četvero odbijeno zbog zdravstvenih problema.

IMG 2807 900x600

Ove je godine ukupno krv darivalo 747 osoba, od toga 609 muškaraca i 138 žena, a odbijeno je zbog zdravstvenih razloga njih 50. Prvi put krv je dalo 33 darivatelja.

IMG 2806 900x600

– Danas, na dan svetog Mihaela arkanđela i Dana policije zahvaljujemo svim policajkama i policajcima koji su darovali krv, a svima djelatnicima MUP-a čestitamo njihov dan uz želje za dobro zdravlje i što manje intervencija na cestama i granicama naše zemlje. Ujedno čestitamo našem darivatelju Željku Kočišu iz Bakića koji je danas krv darovao stoti put – zahvalio se, uz čestitke, ravnatelj Crvenog križa Slatina Vladimir Jelenčić.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli i V. Jelenčić)

[g-gallery gid=”607089″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content