FOTO Mikuliću poništen zgoditak, Suhopolje u okrnjenom sastavu remiziralo s Tomislavom iz Drnja

U protekla dva kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica nogometaši Suhopolja su došli do dvije pobjede. U klubu su se nadali da mogu doći i do treće u domaćem susretu s Tomislavom iz Drnja.

Početnih dvadesetak minuta proteklo je bez ozbiljnijih prigoda za pogodak. Što je vrijeme odmicalo udarci prema vratima bili su sve precizniji i opasniji. U 25. minuti Enio Kirin puca tik pored gostujućih vrata. Pet minuta kasnije Toni Hudoletnjak puca preko gola.

Gostujući igrač Hrvoje Hrženjak bio je neprecizan u 32. minuti. Slijedilo je nekoliko opasnih udaraca gostujućih igrača, ali je domaći vratar Gabrijel Solar bio na visini zadatka. Obranio je šuteve Erica Augusta Akassuoa, Kensuke Enjoua i Dominika Petrana. S druge strane gostujući čuvar mreže Lovro Županić u posljednjim minutama prvog dijela bio je uspješniji od Marka Sertića i Tonija Hudoletnjaka.

IMG 6396 Custom

Početkom drugog dijela domaći strateg Tomislav Filipović u igru ubacuje, ne do kraja oporavljenog Antu Mikulića. U svom prvom napadu Mikulić kreće prema gostujućim vratima i nesebično ubacuje u srce kaznenog prostora, ali njegovi suigrači nisu uspjeli iskoristi ponuđenu asistenciju.

Gostujuća klupa prečesto je burno reagirala gotovo na svaku sudačku odluku, zbog čega je pričuvni vratar Matijas Ilić u prvim minutama drugog dijela “nagrađen” žutim kartonom.
Obostrano su nastavljeni napadi, ali bez promjene rezultata. Petnaest minuta prije kraja domaći kreću na sve ili ništa. U igru ulazi i Tomislav Filipović.

IMG 6412 Custom e1600589876373

Minutu kasnije Deni Kucljak se izborio za jednu loptu na desnom boku. Ubacuje na pet metara od gola. Ante Mikulić glavom pronalazi nebranjeni dio mreže. Igrači u žuti dresovi slave, ali ne zadugo. Autoritativna sutkinja Kristina Veljačić dosuđuje prekršaj na gostujućem čuvaru mreže Lovri Županiću.

Do kraja obje momčadi su mogle doći do tri boda, ali su vratari bili uspješniji od napadača. U domaćim redovima neprecizni su bili Deni Kucljak i Toni Hudoletnjak. Utakmica je završila netaknutih mreža.

IMG 6423 Custom

-Nedostajalo nam je šest-sedam igrača zbog razno raznih problema. U okrnjenom sastavu nismo uspjeli doći do tri boda. Obje momčadi su mogle osvojiti sva tri boda. Ipak je ovo najpravedniji rezultat. Ako se kompletiramo, u idućem kolu možemo iznenaditi Dinamo u Predavcu – naglasio je trener-igrač Suhopolja Tomislav Filipović.

Suhopolje – Tomislav Drnje 0:0
Najbolji u suhopoljskim redovima: Renato Jularić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”605876″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content