FOTO Plavšić zabio u četvrtoj, a izašao zbog ozljede u jedanaestoj minuti: Pitomači prvi bodovi nakon pobjede u susjedskom derbiju

U najtežem položaju u zaostalom susretu 2. kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica bio je novi pitomački strateg Ivan Presečan. Sjedio je na klupi Pitomače, a s druge strane su bili njegovi dojučerašnji suigrači i puleni u sastavu Mladosti iz Kloštra Podravskog.

Na samom početku utakmice u 4. minuti, jedan od najubojitijih domaćih topnika Nikola Plavšić postigao je zgoditak za prednost Pitomače od 1:0. Nitko se u tom trenutku ne bi okladio da će to biti konačni rezultat borbenog i uzbudljivog meča. Samo sedam minuta nakon postignutog pogotka Nikola Plavšić je morao napustiti igru zbog ozlijede lože. U igru je umjesto njega ušla mlada nada Patrik Babić.

IMG 1683

U borbenoj igri, prema sudačkom kriteriju nešto oštriji su bili domaći nogometaši koji su “nagrađeni” s pet žutih kartona. Ali se uvijek kaže da cilj opravdava sredstvo, a cilj su ostvareni prvi ovosezonski bodovi. Obje momčadi su imale svoje prilike da se rezultat promijeni, ali do toga nije došlo.

IMG 1768

Najbolje prilike u domaćim redovima su propustili Karlo Jakupec i Antonio Babec. Rezultat je bi neizvjestan do posljednjeg sučeva zvižduka.

IMG 1718

-Prava utakmica i derbi. Svi su mogli uživati u dobroj igri. Prezadovoljan sam pobjedom za koju smo se dosta namučili. Kloštru, koji je također moj klub želim uspjehe u nastavku natjecanja, a mi idemo dalje utakmicu po utakmicu – s olakšanjem nakon utakmice izjavio je trener Pitomače Ivan Presečan.

Pitomača – Mladost Kloštar Podravski 1:0
Igrač utakmice: Alen Jantol

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”606389″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content