FOTO Samoizolacija ostavila traga na igračima Pitomače: Dinamo odnio sva tri boda s Gmanja

Zbog pandemije koronavirusa cijela seniorska momčad Pitomače bila je u samoizolaciji iz koje je izašla tri dana prije prvenstvene utakmice s jednom od najjačih momčadi 4. nogometne lige Bjelovar–Koprivnica–Virovitica, Dinamom iz Predavca.

Domaća momčad je odlično ušla u susret i u 12. minuti povela zgoditkom Antonija Babeca. Pauza zbog samoizolacije je ipak ostavila traga na domaćim igračima. Gosti koji su igrali jako čvrsto, preokreću rezultat zgodicima Alessandra Kosa u 38. i Tomislava Varata u 44. minuti.

IMG 1587

U posljednjoj minuti prvog dijela dosuđen je kazneni udarac za Pitomaču. Gostujući igrači i klupa su burno reagirali na tu odluku, zbog čega je isključen predstavnik kluba Vinko Tomić. Nakon komešanja prišlo se izvođenju jedanaesterca. Gostujući vratar Marko Taritaš je uspio nadmudriti Antonija Babeca, pa se na odmor otišlo s gostujućom prednošću 2:1.

U 55. minuti dosuđen je kazneni udarac za goste, koji je Josip Gegić uspješno realizirao i postavio konačni rezultat 3:1.

IMG 1518 1

-Na igračima se osjetilo da 14 dana nismo trenirali. Izgubili smo od trenutno bolje momčadi. Zadovoljan sam prikazanom igrom svojih nogometaša. U nastavku natjecanja očekujem bolje rezultate – rekao je nakon utakmice trener Pitomače Ivan Presečan.

Pitomača – Dinamo Predavac 1:3
Najbolji u redovima Pitomače: Luka Skoko

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”605878″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content