FOTO Trinaest golova Tamare Štefanec: Pitomača na startu sezone razbila Baranju 47:30

Rukometašice Pitomače ovogodišnje natjecanje u 2. hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever za žene otvorile su domaćom uvjerljivom pobjedom nad Baranjom Beli Manastir 47:30.

Na samom početku gošće su iskoristile jednu pogrešku domaćih igračica i povele 1:0. I možemo reći, da je to bilo “sve od njih”. Do kraja utakmice sve je bilo u rukama domaćih igračica, koje su nastupile u novoj narančastoj garnituri dresova. Razbranile su se dvije vratarke, dvije Ive: Blažević i Biuk, što je otvorilo put ubojitim kontrama.

IMG 2854

Do odlaska na odmor već je bilo +9 (23:14). Takva igra pružila je priliku domaćoj trenerici Sanji Šandrovčan, da u igru uvede sve raspoložive igračice. Dvije minute prije kraja susreta prednost domaće ekipe se popela na +19 (46:27), ali su je gošće ipak uspjele smanjiti na konačnih +17 (47:30).

IMG 2888

-Na početku je postojao mali strah, jer smo u igru ušle bez jedne od naših najboljih igračica Nine Ferić, ali su njene suigračice pokazale da se na njih može ozbiljno računati u nastavku natjecanja – zadovoljna je bila, nakon utakmice, trenerica Pitomače Sanja Šandrovčan.

IMG 2908

Pitomača: Iva Blažević, Iva Biuk, Erin Pintarić 2, Tamara Štefanec 13 (2), Antonela Brlas, Sofija Martinčević, Andrea Matić 4, Nika Pintarić 1, Marija Roberta Magić 9, Danela Relić, Valentina Šanteković 6, Maja Biuk, Ana Šimić-Kaša 1, Dora Šandrovčan 3 i Vita Domijan 8. Trenerica: Sanja Šandrovčan.

Isključenja: 6 minuta (Tamara Štefanec 4 minute i Erin Pintarić 2 minute)

Sedmerci: 2 (2)

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”606774″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content