FOTO U 3. kolu 2. ŽNL Zapad Croatia slavila u Lukaču: Utakmicu obilježio velik broj opomena zbog preoštrih starteva

Jučer (subota) su odigrane dvije utakmice 3. kola 2. županijske nogometne lige Zapad. Napredak iz Rušana stradao je na domaćem terenu protiv Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice s visokih 0:6.

U drugoj utakmici, Lukač 05 je na domaćem terenu ugostio Croatiju iz Grabrovnice. I ovaj je susret pripao gostima, samo s malo manjom gol razlikom. Momčad iz Grabrovnice odigrala je puno bolje od domaćina i na kraju slavila rezultatom 3:0. Zanimljivo je da u obje utakmice domaćin nije uspio postići niti jedan zgoditak.

Utakmicu u Lukaču obilježio je, uz tri postignuta pogotka gostiju i velik broj preoštrih starteva, a definitivno najoštriji bio je onaj domaćeg igrača Matije Petrovića u 87. minuti utakmice, zbog čega je zaradio isključenje glavnog suca utakmice Nikole Kečkiša. Igrač Croatije nakon grubog starta više nije mogao nastaviti susret.

Uz već spomenuto isključenje, Kečkiš je podijelio i šest žutih kartona, od čega su nogometaši gostujuće momčadi nagrađeni s čak pet.

Pogotke za momčad Croatije postigli su Matija Balažić, Martin Ivesa i Matija Pavić. Ovom pobjedom gosti su ostvarili prvu ovosezonsku pobjedu i prve bodove, dok domaćin ostaje prikovan na samom dnu tablice s 0 bodova i gol razlikom 0:15.

(www.icv.hr)

[g-gallery gid=”605193″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content