FOTO U beskrvnoj igri izgubljeni domaći bodovi: Virovitica u 6. kolu 3. HNL Sjever poražena od Bjelovara

Nogometaši Virovitice, nakon remija u Ludbregu, pred svojim navijačima odigrali su susret 6. kola 3. hrvatske nogometne lige Sjever s Bjelovarom, u koji su ušli bez dovoljno žara i borbenosti, što je dovelo do poraza 3:1.

Prvih 30 minuta proteklo je u obostranom nadmudrivanju, u kojemu je svaka ekipa imala po tri prilike. Gostujuće udarce uspješno je ukrotio domaći čuvar mreže Krešimir Tomljanović, dok su domaći igrači bili neprecizni. Josip Ivačić i Nikola Suvajac su iz igre pucali pored gola, dok je Rok Horaček iz slobodnog udarca uputio loptu dvadesetak centimetara iznad vratnice.

IMG 6794 Custom

U 35. minuti gostujući igrači su probili desni bok. Slijedio je ubačaj u kazneni prostor, koji je Bruno Kunštek sproveo u nebranjeni dio mreže.

Na početku nastavka trener Vjekoslav Vučeta u igru uvodi Angela Bernarda Radovića, kako bi oživio beskrvni domaći napad. U prvom ozbiljnijem napadu u drugom dijelu igrači Bjelovara ovog puta probijaju lijevi bok, a Kunštek je ponovno na pravom mjestu i gosti od 53. minute vode 2:0.

IMG 6823 Custom

Deset minuta kasnije iz jedne gužve s dvadesetak metara Nikola Suvajac preciznim udarcem smanjuje na 2:1. Taj zgoditak razbuđuje domaću momčad koja kreće prema izjednačenju. U 70. minuti ubačaj Roka Horačeka Angelo Bernardo Radović skreće prema golu, ali gostujući vratar Patrik Gujić krajnjim naporom izbacuje loptu u korner.

IMG 6811 Custom

U još nekoliko prilika gostujući vratar bio je uspješniji od domaćih igrača Angela Bernarda Radovića , Nikole Suvajca, Roka Horačeka i Davora Sinjakovića. Ubrzo je uslijedila kazna za promašaje. U 81. minuti Patrik Šantalab je jednu brzu bjelovarsku kontru završio trećim gostujućim zgoditkom i konačnom potvrdom gostujućeg trijumfa.

IMG 6862 Custom

-Loše smo ušli u utakmicu. Gosti su iskoristili naše slabosti i došli do zaslužene pobjede. Do idućeg kola moramo se trgnuti i odigrati puno kvalitetnije, jer samo tako možemo osvajati bodove – nezadovoljan pristupom svojih igrača bio je trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

Virovitica – Bjelovar 1:3
Najbolji u redovima Virovitice: Slaven Marković

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”606754″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content