Godišnja nagrada VPŽ Obrtu automehanika i limarija Slavka Vraneka iz Pitomače

Oni koji ga poznaju reći će kako ga teško mogu zamisliti bez radnog odijela. Kada su u Područnoj obrtničkoj komori Virovitičko-podravske županije predlagali dobitnike, Slavko Vranek iz Pitomače bio je prvi i najbolji izbor. Vrijedan i marljiv, savjestan i odgovoran, cijeli je život posvetio održavanju i popravku automobila, ovogodišnji je dobitnik Godišnje nagrade Virovitičko-podravske županije. Zbog njegove stručnosti smatraju ga jednim od najuglednijih autoservisera na području Virovitičko-podravske županije. Limarija mu je u krvi, automobile zna “u dušu”, on je “doktor za limene ljubimce” i njegovo ime izgovaraju s poštovanjem.

MG 6960

Tijekom godina za svoj je rad i aktivnosti u obrtničkom komorskom sustavu dobio nekoliko priznanja, a od Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije dobio je Diplomu za uspjehe u organizaciji strukovnog obrazovanja jer je kroz njegovu radionicu prošlo 30-ak naučnika. Uvijek je naglašavao kako svoje znanje želi prenijeti na nove generacije.
Iako zna reći kako mu se mirovina primiče pa bi bilo dobro i odmoriti se, jer je obrt otvorio 1983. godine, ne sumnjamo kako će i u te dane, jer mu je to “ljubav života”, pogledati nečiji automobil i reći vlasniku je li sve u redu.

(www.icv.hr, vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content