KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte animirani “Scooby Doo!” i američki film katastrofe “Greenland: Posljednje utočište”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

SCOOBY DOO! – SINK
-animirani

petak, 02.10. od 19:00
subota, 03.10. od 19:00
nedjelja, 04.10. od 19:00

U filmu ćemo saznati mnoge tajne i činjenice o omiljenoj ekipi koja već desetljećima rješava najsloženije misterije i zadatke. Kako su se Scooby i Shaggy sreli, kako se dvojac potom upoznao s mladim detektivima Fredom, Velmom i Daphne te kako su dospjeli do svog prvog slučaja. Danas, nakon stotinu riješenih slučajeva, Scooby i njegova ekipa suočavaju se sa svojom najvećom i najizazovnijom misterijom ikada: opakim planom da pas duh Cerberus zavlada svijetom! Dok se svi oni utrkuju kako bi zaustavili apokalipsu pasa, Scoobijevi prijatelji otkrivaju njegovu tajnu ostavštinu i epsku sudbinu koja je veća od bilo čega što su mogli zamisliti…

Cijena ulaznice: 20 kuna

GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE
-akcija, triler

petak, 02.10. od 21:00
subota, 03.10. od 21:00
nedjelja, 04.10. od 21:00

Kako se odbrojavanje do globalne apokalipse približava, obitelj Johna Garrityja se bori za opstanak. Zajedno sa svojim sinom Nathanom moraju krenuti na opasno putovanje kako bi se domogli jedine nade za spas, utočišta na Greenlandu. Usred zastrašujućih vijesti o uništenim gradovima širom svijeta, dok komadi kometa izazivaju katastrofu neviđenih razmjera, Garrityji doživljavaju najbolje i najgore od čovječanstva, u borbi protiv sve veće panike i bezakonja koje ih okružuju. Kako se odbrojavanje do globalne apokalipse približava nuli, njihov nevjerojatan put kulminira očajničkim i posljednjim letom u moguće sigurno utočište.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina, video: youtube.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content