Male virovitičke Lavice u Koprivnici odigrale pripremne susrete: Sastale se s Dugim Selom i domaćom Podravkom

Proteklog vikenda u Koprivnici su odigrane pripremne rukometne utakmice generacije 2006./07. u kojima je sudjelovao i ŽRK 1234 Virovitica te RK Dugo Selo i domaće igračice ŽRK Podravka.

Ovo je bila izvrsna prilika da se djevojčice pripreme za nadolazeću sezonu, iako je sam početak još neizvjestan. Naime, u ovim teškim epidemiološkim okolnostima, sva su službena natjecanja, osim onih seniorskih, odgođena do daljnjega.

Kako je karakter odigranih utakmica bio prijateljski, možemo reći da su djevojčice pod vodstvom trenera Darka Grdića, pokazale napredak virovitičke škole rukometa. U obje su utakmice Lavice izvrsno parirale protivnicama, no na kraju se ipak osjetio umor što je donijelo poraz.

Od Lavica su se golovima istaknule Dora Koprek i Ana Medved, no trener je pohvalio cjelokupnu ekipu i izrazio velika očekivanja u budućim susretima, kako prijateljskim, tako i onim prvenstvenim.

.Što se pak škole rukometa tiče, ona raste i razvija se u najboljem mogućem smjeru. Uzmemo li u obzir uvjete u kojima djevojke treniraju i nedostatak terena, možemo biti zadovoljni svakim pomakom – kažu iz ŽRK 1234 Virovitica.

Rezultati:

ŽRK 1234 Virovitica: RK Dugo Selo – 13:16 (poluvrijeme 9:8)
ŽRK Podravka: ŽRK 1234 Virovitica – 26:20 (poluvrijeme 11:12)

(www.icv.hr, ŽRK 1234 Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content