Na području VPŽ tri nova slučaja: Testirano 100, u samoizolaciji 208 osoba

U posljednja 24 sata Virovitičko-podravska županija bilježi troje novozaraženih koronavirusom. Testirano je 100 osoba, a troje ih je bilo pozitivno, naglasili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

Riječ je o dvije žene i jednom muškarcu, dvoje ih je srednje, a jedna je osoba starije životne dobi. Kod dvoje zaraženih slabije su izraženi simptomi bolesti, a jedna je osoba asimptomatska.

U posljednja 24 sata s područja Virovitičko-podravske županije nema oporavljenih osoba. Četiri se osobe nalaze na bolničkom liječenju i njihovo zdravstveno stanje je stabilno, nemaju teže izražene simptome bolesti. U samoizolaciji je trenutno 208 osoba.

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije apeliraju i pozivaju na odgovorno ponašanje te pridržavanje postojećih epidemioloških mjera. Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije 151 osoba se zarazilo koronavirusom. Od toga je 69 slučajeva trenutno aktivno, 80 osoba se oporavilo, dok su jedan muškarac i žena preminuli.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content