Općinska uprava Zdenci uskoro seli u novi prostor gdje će imati bolje uvjete za rad

Jedinstveni upravni odjel Općine Zdenci uskoro će stvarati nove projekte i raditi na dobrobit svojih sumještana u novom, moderno uređenom prostoru. Riječ je prostoru stare ambulante, koji je obnovljen i nakon postavljanja namještaja bit će spreman za korištenje.

– Zgradu smo obnovili u potpunosti, od vanjske ovojnice, krovišta i fasade do unutrašnjosti. Čekamo još samo potreban namještaj i bit će to jedan kompleks za sve što Općina ima pod jednim krovom. Dakle, u toj zgradi bit će Jedinstveni upravni odjel, ured načelnika, općinska vijećnica i arhiva. Moram svakako reći da je ovo uređenje novog prostora bilo nužno jer smo u postojećem bili dosta skučeni i nismo imali adekvatan prostor za rad pa moram pohvaliti i djelatnike općinske uprave koji su unatoč svim poteškoćama svoj posao odrađivali maksimalno korektno i profesionalno. Prostor koji će ostati prazan nakon našeg iseljenja bit će dan na korištenje našim udrugama – rekao je načelnik Durmić.

Zgrada nove opcinske uprave Zdenci 3

Župan Igor Andrović istaknuo je prilikom obilaska kako je Općina Zdenci i do sada radila velik posao, a da će im novi prostor omogućiti još efikasniji i brži rad.

– Svi znamo koliko su uvjeti u radnom prostoru važni za kvalitetno obavljanje posla. Općina Zdenci doista nije imala adekvatne uvjete u starom prostoru, a ovo što su uredili izgleda odlično, moderno i pristupačno, gotovo kao da je građena nova zgrada. Želim ovim vrijednim ljudima puno novih uspješnih projekata i dobrog rada u novom prostoru – rekao je župan Andrović.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content