RENAULT DANI OTVORENIH VRATA OD 14. DO 19. RUJNA Rezervirajte svoj termin u Autoservisu Butka i iskoristite posebnu ponudu usluga

Renault Nissan Hrvatska d.o.o. organizira posebnu ponudu “Dani otvorenih vrata” kako bi u
ovlaštenim Renault servisima predstavio trenutnu servisnu ponudu. U tom razdoblju Renault ovlašteni servisi nude svim vlasnicima Renault vozila povoljne cijene i usluge servisa po paketnim cijenama.

Za vrijeme trajanja posebne ponude vlasnik osobnog vozila marke Renault može dovesti svoje vozilo u ovlašteni Renaultov servis i iskoristiti povoljne cijene i paketne cijena servisa s preporučenim popustima na originalne rezervne dijelove i određenu dodatnu opremu.

MG 3968

U razdoblju od 14. do 19. rujna dovezite svoje vozilo na besplatan pregled 12 kontrolnih točaka i iskoristite brojne pogodnosti za održavanje. Požurite i rezervirajte svoj termin u tjednu otvorenih vrata. Ako ne dođete na red u tom tjednu, pogodnosti možete iskoristiti do 15. listopada. Javite se u ovlašteni Renault servis i prepustite brigu o svojem vozilu njihovim stručnjacima.

PREGLED AKUMULATORA I 30% POPUSTA NA NOVI

85% kvarova posljedica je neispravnog akumulatora ili kvara pokretača. Radio, navigacija, USB priključak, punjenje telefona. Svi ugrađeni sustavi ovise o akumulatoru, stoga se pobrinite da on radi optimalno.

IMG 5176

ORIGINALNI REMEN I VODENA PUMPA S UKLJUČENOM ZAMJENOM VEĆ OD 3.361 KUNA

Rad zupčastog remena ključan je za motor, zato je dobro redovito provjeravati stanje remena, posebno u slučaju dinamične vožnje.

Ako je vaše vozilo starije od pet godina i prešlo je između 60.000 i 160.000 kilometara, vrijeme je za zamjenu remena.

MG 3964

30% POPUSTA NA KOČIONE PLOČICE I DISKOVE

Kočione pločice, diskovi i kočiona tekućina zahtijevaju redovito održavanje, čime se jamči učinkovito kočenje. Kako biste si zajamčili sigurnost, važno je da ih redovito pregledavate.

ČLANSTVO U PROGRAMU 4+ ZA VOZILA STARIJA OD 4 GODINE

Tražite povoljnu i pouzdanu ponudu za održavanje starijeg vozila Renault? Učlanite se u program 4+ namijenjen za vozila starosti 4 i više godine te iskoristite povoljne cijene održavanja. Što je vaše vozilo starije, to ćete dobiti veći popust.

SLIKA 5

Dođite u Autoservis Butka – Renault ovlašteni servis u Strossmayerovoj 188 u Virovitici radnim danom od 8 do 16 sati, a subotom od 8 do 13 sati i rezervirajte svoj termin. Možete ih kontaktirati i na broj telefona 033/ 726-068.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content