Suhopoljska KrEdA obilježava Europski tjedan održivog razvoja

U sklopu projekta Sinergija tradicije i baštine za održivu zelenu budućnost, sufinanciranog od Švicarsko-hrvatskog programa suradnje, suhopoljska Udruga KrEdA je organizirala niz aktivnosti kojim se pridružuju obilježavanju Europskog tjedna održivog razvoja.

U utorak je održan sastanak Povjerenstva za održivi razvoj Općine Suhoplje, na kojoj je donešen plan rada i pravilnik o poslovanju Povjerenstva. U srijedu je održana mini edukacija za učitelje na kojoj je predstavljen program edukacija na temu održivog razvoja, nastao u suradnji s učiteljima iz različitih predmeta i nekoliko osnovnih škola naše Županije. Program edukacija bit će postavljen na internet stranici projekta i dostupan za javno preuzimanje i korištenje za održavanje radionica i nastave na teme vezane uz 17 ciljeva održivog razvoja.

odrz Fotor
Foto: KrEdA

– Pred nama je još edukativno-likovna radionica za djecu i mlade s temom suhopoljske crkve sv. Terezije Avilske koju će voditi suhopoljska umjetnica Gordana Čurik i Webinar na ZOOM platformi za predstavnike udruga na kojemu će biti predstavljeni ciljevi održivog razvoja i programa edukacija na istu temu namjenjen organizacijama civilnog društva, koji rade s djecom i mladima. Svi ste dobrodošli – poručila je predsjednica KrEdA-e Natalija Kožić Lukačević.

(www.icv.hr, KrEdA)odrr

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content