Trojac iskoristio naivnost djevojke (25): Naveli je da ugovori pretplate kod teleoperatera i podigne kredit

U petak, 18. rujna, 25-godišnjakinja je u Policijskoj postaji Virovitica podnijela kaznenu prijavu protiv tri osobe sa šireg područja Suhopolja u vezi s kaznenim djelom prijevare.

Provedenim obavijesnim razgovorom došlo se do saznanja kako su osobe u dobi od 38, 29 i 27 godina dovele u zabludu 24-godišnjakinju navevši je da od 14. kolovoza do 16. rujna 2020. godine na području Ogulina i Sesveta, na njoj nepoznatim adresama u poslovnicama operatorske tvrtke, ugovori pretplatu za više mobilnih uređaja koje je potom predala navedenim osobama koje su ih nakon toga prodali njoj nepoznatim osobama, kao i da je neutvrđenog dana digla gotovinski kredit na svoje ime u iznosu od više tisuća kuna i predala spomenutim osobama te na taj način učinila radnju na štetu svoje imovine. Slijedi podnošenje posebnog izvješća ODO Virovitica, objavila je PU virovitičko-podravska.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o trojcu koji je otprije poznat policiji. Počinili su više kaznenih djela prijevare na širem slatinskom području, a sada su u potragu za žrtvama prešli na područje Suhopolja.

(PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content