U listopadu kreće Stručni studij drvne tehnologije u Virovitici: Proveden drugi upisni rok

Danas (petak) je u županijskoj vijećnici u Virovitici proveden drugi upisni rok za dislocirani Stručni studij drvne tehnologije Šumarskog fakulteta u Zagrebu, koji će se od 5. listopada održavati u Virovitici. Upute budućim studentima oko popune prijavnih obrazaca dao je prodekan Šumarskog fakulteta sveučilišta u Zagrebu Vjekoslav Živković koji nam je tom prigodom napomenuo da očekuju da bi ukupni broj upisanih kandidata bio njih 27.

IMG 20200918 111022

– U ljetnom roku imali smo 9 kandidata, a u ovom jesenskom roku očekujemo još 18 kandidata za Stručni studij. S obzirom na situaciju s koronavirusom i dinamikom dislokacije studija u Viroviticu, držimo da je broj od 27 upisanih odličan rezultat. Podsjećam da smo u ožujku dobili dopuštenje da od ove godine upisujemo buduće studente u Virovitici, a i sami znamo da se odmah iza tog javila posebna situacija vezana uz koronu što je vjerujem dosta utjecalo na broj upisanih, tako da tim više smatram da možemo biti zadovoljni sa ovim brojem studenata – rekao je Živković, dodajući da će se teorijska nastava izvoditi u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a praktična nastava dijelom u Panonskom drvnom centru u Virovitici, a dijelom u tvrtkama iz drvoprerađivačkog sektora.

– To će studentima omogućiti dosta praktičnog rada čime će znatno doprinijeti kvaliteti svog obrazovanja – napomenuo je prodekan Vjekoslav Živković.

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content