Visoka škola u Virovitici: Barbara Golub, Kristina Jurić i Mateja Podravac dobitnice Dekanove nagrade za akademsku godinu 2018./2019.

U Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici dodijeljene su studentima Dekanove nagrade za 2018./2019. godinu na preddiplomskim  i diplomskim stručnim studijima, kao i priznanja i zahvalnice za različite doprinose tijekom obrazovanja u Visokoj školi.

Dekanova nagrada za akademsku godinu 2018./2019. na specijalističkom diplomskom stručnom studiju dodijelila se Barbari Golub za postignute iznimne rezultate tijekom studiranja na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Menadžmenta, smjer Destinacijski menadžment te također na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Menadžmenta, smjer Destinacijski menadžment Dekanova nagrada dodijeljena je i Kristini Jurić, za postignute iznimne rezultate tijekom studiranja. Dekanovu nagradu za akademsku godinu 2018./2019. na preddiplomskim stručnim studijima dobila je Mateja Podravac za postignute iznimne rezultate tijekom studiranja na preddiplomskom stručnom studiju Računarstva, smjer Programsko inženjerstvo.

dekanove2
Foto: vsmti.hr

Priznanja su dobili Ivana Vidas za doprinos u promociji i promicanju ugleda Visoke škole Virovitica, Dominik Kadežabek za doprinos u promicanju međunarodnog ugleda Visoke škole Virovitica kroz sudjelovanju u Erasmus + programu te Mateo Kostadinović za osobit trud i rad uložen u izvršavanju svih studentskih obveza tijekom studiranja na Visokoj školi Virovitica. Dobitnici Zahvalnica su Vanessa Zagorščak za doprinos radu Studentskog zbora Visoke škole Virovitica, Jurica  Kiris za doprinos radu Športske udruge Visoke škole Virovitica i Kruno Turčić za doprinos radu Studentskog zbora Visoke škole Virovitica.

(www.vsmti.hr)

dekanove1
Foto: vsmti.hr

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content