Za ljepšu i sigurniju Slatinu: Članovi Udruge HVIDR-a Slatina uređuju pružne prijelaze

Članovi Udruge HVIDR-a Slatina, na inicijativu Grada Slatine, a u suradnji s Hrvatskim željeznicama, započeli su jučer (srijeda) uređenje pružnih prijelaza u Slatini.

Kroz tri dana članovi slatinske HVIDR-e obojiti će ograde za sigurniji prijelaz pješaka na pet pružnih prijelaza u gradu. Naime, ograde su pod utjecajem vremena dosta oštećene, boja na njima je izbljedila i potrebno je osvježenje istih, što će, osim ljepšeg vizualnog izgleda, povećati sigurnost pješaka na pružnim prijelazima jer će biti vidljiviji.

HVIDR a Slatina pruzni 2

Kako teku radovi došao je pogledati slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić sa suradnicima, pročelnicima Krunoslavom Šarabokom i Marinom Kokorićem, te se tom prigodom zahvalio članovima HVIDR-e za sve dosadašnja angažmane kojima su priskočili u pomoć Gradu. Uz pohvalu slatinskoj HVIDR-i najavio je kako već za iduću godinu imaju planirane zajedničke projekte kojima se, između ostalog, uz pomoć Ministarstva hrvatskih branitelja planira osigurati prostor na području grada Slatine na kojemu će hrvatski branitelji moći održavati svoje sportske igre i brojne druge druge aktivnosti.

HVIDR a Slatina pruzni 8

Akciji se jučer odazvalo petnaestak članova slatinske HVIDR-e, koji su se ovoga puta naoružali bojom i kistovima te vrijedno odradili zacrtan im zadatak, a pridružio im se i predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš koji se aktivno uključuje u akcije braniteljskih udruga na slatinskom području.

HVIDR a Slatina pruzni 13

Predsjednik slatinske HVIDR-e Ilija Nikolić zahvalio se Gradu Slatini što prepoznaje rad njihove udruge i uključuje njezine članove u ovakve akcije koje im puno znače jer, kako je rekao, braniteljskoj populaciji trebaju ovakva druženja u kojima zajedno sa svojim suborcima mogu biti na korist zajednici.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”606368″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content