1. ŽNL Jedanaesto kolo otvaraju Bratstvo i Ćeralije: Najzanimljivija utakmica trebala bi biti u Rezovcu, gdje gostuje čačinačka Mladost

Ovog vikenda igraju se susreti 11. kola 1. županijske nogometne lige. Otvaraju ga u subotu, 17. listopada na Školskom vrtu u Gornjem Bazju Bratstvo i Ćeralije. Domaći su favoriti, ali gosti će sigurno pokušati doći do prvog gostujućeg uspjeha ove sezone.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 18. listopada.

Rezovac je domaćin Mladosti iz Čačinaca. Obje momčadi u posljednje vrijeme igraju sve bolje i rezultat bi trebao biti neizvjestan do samog kraja.

Graničar Bušetina dočekuje Mikleuš, koji je poražen u posljednje dvije utakmice, obje na svom terenu. Gosti će sigurno pokušati nadoknaditi propušteno, a domaći ne žele ‘kiksati’ jer im je svaki bod potreban u borbi za naslov prvaka.

Vodeća Sloga iz Zdenaca gostuje kod Dinama u Četekovcu, kojemu je svaki bod vrijedan u borbi za opstanak. Gostima bi i remi bio neuspjeh.

U Miljevcima Mladost ugošćuje Gradinu. Domaći trebaju pobjedu za izlazak iz zone ispadanja, a gosti mogu igrati neopterećeno, što će im biti velika prednost.

Slično će biti i u Čađavici gdje domaća Mladost 1930. treba bodove za bijeg iz zone ispadanja, a Borovi bi svaki bod osvojen na gostovanju dodatno podigao samopouzdanje.

U ogledu u Sladojevcima između Slavonije i Podravca iz Sopja pobjednik osvaja bodove koji ga učvršćuju u zlatnoj sredini.

Voćin nakon prekida odlične serije na gostovanju u Borovi, u domaćem susretu koji igra u Ćeralijama ima sjajnu priliku doći do nova tri boda u susretu s posljednjeplasiranim Omladincem iz Korije.

Sve utakmice počinju u 15 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content