2. ŽNL ZAPAD Ćavarušić pogodio za pobjedu Đurađa protiv favoriziranog Turanovca, Rajnović Napretku zabio pet komada

U 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad proteklog vikenda igrale su se utakmice 8. prvenstvenog kola.

Sveti Đurađ je na svom terenu zaustavio Turanovac, iako su gosti prije početka susreta bili “papirnati” favoriti. Prvo je gostujući igrač Tino Habijanić iz kaznenog udarca pogodio vratnicu. Vodeći pogodak za domaću momčad postigao je Marino Grizelj u 39. minuti susreta. Poravnao je Rene Prugovečki udarcem glavom u 53. minuti. Nakon toga gosti su propustili jednu izglednu priliku, a najbliži zgoditku bio je Dario Čančar. Pobjedu i tri boda domaćoj momčadi donio je svojim zgoditkom Ivan Ćavarušić u 77. minuti utakmice. Momčad Đurađa imala je nekoliko odličnih šansi za uvjerljiviju pobjedu, ali najboljem domaćem napadaču Marinu Grizelju jučer je nedostajalo koncentracije u završnici.

Dinamo iz Kapele Dvora došao je do uvjerljive pobjede 8:1, na svom terenu, u susretu s Napretkom iz Rušana. Gosti su poveli zgoditkom Matea Rajnovića, ali je ubrzo slijedio preokret. Prva imena domaće momčadi su bili Stjepan Rajnović s pet zgoditaka i dvije asistencije te nerealiziranim kaznenim udarcem i Mirko Iličić s dva zgoditka i asistencijom, dok je jedan zgoditak postigao Marko Kasumović.

Vodeća Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice bila je uvjerljiva na gostovanju kod Drave u Terezinom Polju. Pobijedila je 7:0. Po dva zgoditka su postigli Siniša Vlaisavljević i Stipo Djak, jednom su mrežu pogodili Josip Čoklo i Dario Papić, dok je domaći igrač Dario Kozlinger postigao autogol.

Kladare su na svom igralištu svladale Lukač 05 rezultatom 3:2. Dva pogotka za domaću momčad postigao je Antonio Maresić, a jednog Martin Šubić, dok su gostujući strijelci bili Mihael Taušan i Mateo Draganić.

Croatia iz Grabrovnice pobijedila je Mladost u Vukosavljevici 3:1. Dva pogotka za goste postigao je Mario Barčan, a jednog Matija Pavić. Domaći zgoditak je postigao Mateo Nemčec.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content