3. HNL SJEVER Orahovački Papuk u Đurđevcu želi pokazati koliko vrijedi: Momčad na gostovanje samo bez Špoljarića

Osmo prvenstveno kolo 3. HNL Sjever nogometašima orahovačkog Papuka donosi putovanje u Đurđevac, na noge domaćeg Graničara.

Graničar je samo mjesto ispod i sa samo bodom manje od Papuka na prvenstvenoj ljestvici i bit će to zasigurno neizvjesna utakmica. Ipak, Papuk je u dosadašnjem tijeku prvenstva pokazao da vrijedi puno više nego što to ljestvica pokazuje i samo splet nesretnih okolnosti odnio je nekoliko već gotovo uhvaćenih bodova.

No, za prolivenim lijekom se ne žali, tako se Papuk marljivo tijekom tjedna spremao za novu utakmicu koja bi mu mogla donijeti puno. Potvrđuje to i mladi Papukov strateg Martin Majdenić:

-Još jednom ponavljam, Papukova momčad je prepuna odličnih igrača, to je spoj igrača koji jednostavno mogu i moraju više. Dobro smo se pripremili tijekom tjedna, doradili smo neke stvari u kojima u proteklim utakmicama nismo bili dobri i vjerujem da ćemo u Đurđevcu pružiti dobru igru. Naravno, poštujemo momčad Graničara i samo uz dobru igru i pravi muški pristup možemo nešto očekivati. Ja vjerujem u ove dečke i mogu reći da i ja kao trener, a i momčad po karakteru, ne možemo drugačije razmišljati, nego samo kako idemo na pobjedu kao i u svakoj utakmici – rekao je Majdenić.

U Đurđevcu neće nastupiti jedino ozlijeđeni Matko Špoljarić, a novost iz kluba je kako se u momčad vratio mladi vratar Petar Kratzl.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content