4. LIGA BJ-KC-VT U Slatini gostuje momčad iz grada Čazmatransa, Pemper: Očekujem pobjedu u susretu s Čazmom

U dva posljednja odigrana kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica igrači Slatine su povezali dva pozitivna rezultata. Posljednja utakmica u toj seriji je bilo gostovanje kod Zdenke u Velikim Zdencima, gdje su Slatinčani remizirali 1:1.

U prošlom kolu zbog neparnog broja klubova u ligi Slatina je bila slobodna, pa je trener Damir Pemper mogao pripremiti svoje igrače za nastavak natjecanja.

Slatinski nogometaši natjecanje nastavljaju u subotu, 3. listopada u 15.30 sati na svom stadionu Antuna Tone Butroca, gdje ugošćuju jedno od najugodnijih iznenađenja ove sezone, momčad Čazme.

Prošle sezone nogometaši Čazme borili su se za opstanak u ligi, a ove godine se nalaze četvrtom mjestu na tablici s 13 osvojenih bodova. U posljednjem susretu Čazma je na svom terenu remizirala 2:2 upravo sa Zdenkom iz Velikih Zdenaca.

– Bit ćemo kompletni nakon dva pozitivna rezultata i nadam se našem novom uspjehu. I dalje imamo problema s realizacijom prilika, ali ćemo i to prebroditi – optimističan je trener Slatine Damir Pemper.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content