4. LIGA BJ-KC-VT Zgoditkom Patrika Babića Pitomača došla do treće uzastopne pobjede

U odgođenom susretu 5. kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica momčad Pitomače pobijedila je na gostovanju u Drnju domaći sastav Tomislava 1:0.

U jednoj čvrstoj pravoj muškoj utakmici obje momčadi su imale svoje prilike. Gosti iz Pitomače su svoju prvu prigodu pretvorili u vodeći zgoditak. Strijelac je bio Patrik Babić u 7. minuti.

Domaći su pošto poto željeli doći do bodova s kojima bi se odvojili od donjeg dijela tablice, ali su naišli na jak otpor gostiju iz Pitomače. Tri minute prije odlaska na odmor Pitomača je ostala bez svog kapetana. Matija Miloš je u roku od deset minuta zbog oštrih startova zaradio dva žuta kartona, zbog čega je morao napustiti igru.

Igrač više bio je dodatni poticaj domaćim nogometašima da pokušaju preokrenuti rezultat.
Igrači Pitomače se nisu predavali i pružali su jak otpor domaćim napadima. Ono što je propustila spriječiti obrana, svojim bravuroznim obranama je amortizirao gostujući vratar Hrvoje Zdelar.

Pred kraj drugog dijela Dean Klemen je mogao potvrditi gostujuću pobjedu, ali nije uspio poentirati, tako da je neizvjesnost potrajala do posljednje minute.

– Čestitam mojim igračima na velikoj borbenosti, koja nam je u ovom susretu donijela tri vrijedna boda – zadovoljan je nakon utakmice bio trener Pitomače Ivan Presečan.

Tomislav Drnje – Pitomača 0:1
Igrač utakmice: Hrvoje Zdelar

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content