Akcijom “Vaš dar za pravu stvar” prikupljeno 1.569 kg hrane i higijenskih potrepština

Akcija “Vaš dar za pravu stvar” kojom Hrvatski Crveni križ u suradnji sa trgovačkim centrima Kaufland prikuplja namirnice i higijenske potrepštine za najsiromašnije građane, održana je u periodu od 05. do 10. listopada 2020. godine u virovitičkom TC “Kaufland”. Uz pomoć volontera i volonterki GDCK Virovitica koji su svakodnevno prigodnim letcima upoznavali kupce sa akcijom, prikupljena je velika količina raznih prehrambenih artikala i higijenskih potrepština ukupne težine 1.569 kilograma.

I ovoga puta pokazalo se je veliko srce naših građana i svih kupaca u TC Kaufland, koji i u ovo posebno teško vrijeme pandemije korona virusa, nisu zaboravili na naše najsiromašnije sugrađane. Sve prikupljeno biti će putem Socijalne samoposluge “Djelo ljubavi” podijeljeno obiteljima u teškoj materijalnoj situaciji na području djelovanja GDCK Virovitica.

GDCK Virovitica zahvaljuje se svima koji su donirali u ovoj akciji, svima volonterima i volonterkama na njihovu trudu i vremenu uloženom u uspješnu provedbu akcije kao i djelatnicima TC “Kaufland” na pomoći i susretljivosti. (GDCK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content