FOTO “Iz jedan u dva”: Sopjanski Podravac u Sladojevcima gubio 2:0 na poluvremenu pa zabio šest komada

U 11. kolu 1. županijske nogometne lige u Sladojevcima su snage odmjerili domaća Slavonija i Podravac iz Sopja. Vrlo uzbudljivu utakmicu pratilo je oko 150 ljubitelja nogometa sa šireg slatinskog područja.

Prvo poluvrijeme pripalo je domaćinu. Već u 4. minuti Slavonija je preko Foteza povela i šokirala goste. Domaćini su nastavili sa svojom igrom, a dobra obrana i kontre rezultirali su novim pogotkom u 41. minuti. Strijelac lijepog zgoditka bio je Jerešić.

IMG 3215

Kako je trener Podravca Mario Tolo na predahu između dva poluvremena motivirao svoje igrače možemo samo nagađati, ali urodilo je plodom. Već u prvoj minuti drugog dijela utakmice Sopjani autogolom Milera smanjuju na 2:1. Drugi gol se nije dugo čekao, a postigao ga je u 50. minuti M. Androš.

IMG 3219

Domaća ekipa se raspada, a gosti neumoljivo napadaju i to im se isplatilo. U 58. minuti golom Lončareka, Podravac preokreće rezultat u svoju korist 3:2, a nedugo zatim, u 64. minuti, već je 4:2 za goste, gol je iz kaznenog udarca, nakon prekršaja u šesnaest metara, dao ponovno Lončarek.

IMG 3169

Igrači Slavonije, poslije izmjena, pokušavaju izjednačiti, ali bezuspješno, sve njihove akcije osujetila je obrana Podravca. U 70. minuti, poslije igranja rukom domaćeg igrača u šesnaestercu, sudac ponovo pokazuje na bijelu točku, a egzekutor je ovaj put bio Menegati. Posljednji gol na ovoj uzbudljivoj utakmici s podosta prekršaja ponovo je djelo Menegatija i Podravac vodi sa 2:6. Preostali dio utakmice bio je, može se reći, uspavanka, domaćini su izgubili svaku volju za smanjenjem rezultata, a gostima je bilo dovoljno.

IMG 3129

Trener Podravca iz Sopja Mario Tolo bio je zadovoljan rezultatom i igrom svojih igrača.

– Loše smo ušli u početak utakmice i brzo smo, poslije naše greške, primili gol, što se odrazilo na našu igru u cijelom prvom poluvremenu. Drugo smo poluvrijeme malo rotirali, i to se pokazalo dobrim. Kada smo izjednačili, sve se posložilo, i naša igra i rezultat. I ovo je bila još jedna od onih utakmica u kojima smo se dosta isfulali, fali nam malo te sportske sreće, a vjerojatno i kvalitete u vršku napada. Čestitam svojim dečkima na pobjedi, a domaćinima na zalaganju, htjenju i borbi te im želim sve najbolje u nastavku prvenstva. U našim redovima istaknuo bih Tomislava Androša, zbog puno trke i oduzetih lopti, a osim toga, od njega se na cijeloj utakmici nije čulo niti riječi, šuti i igra – istaknuo je nakon utakmice trener Tolo.

Slavonija Sladojevci  – Podravac Sopje 2:6
Igrač utakmice: Tomislav Androš

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”609534″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content