FOTO Milanovački Sokoli nakon dva tjedna pauze šesticom ispratili nekompletni Dinamo iz Kapele Dvora

Na nogometnom igralištu u Milanovcu jučer (srijeda) je odigrana odgođena utakmica 4. kola 2. županijske nogometne lige Zapad između domaćeg Sokola i Dinama iz Kapele Dvora.

Gosti su doputovali sa samo jedanaest igrača, što je domaćoj momčadi samo olakšalo put do osvajanja novih bodova. Zbog ozljede vratara gostujuću mrežu je čuvao igrač Branimir Beneta. Na domaćim igračima je bilo vidljivo da su imali četrnaestodnevnu pauzu u treniranju. U prvom dijelu postigli su tri zgoditka, ali sva tri zahvaljujući pogreškama gostujuće obrane. Prvi je postigao Mihael Martelo u 6. minuti, drugi Ivan Biondić u 15. minuti, a treći Tin Szabo u 37. minuti.

IMG 6969 Custom

Gostujuća momčad je stvorila također nekoliko prilika pred domaćim vratima, ali su bili neprecizni do posljednje minute prvog dijela, kada je zbog pogreške domaće obrane dosuđen kazneni udarac za gostujuću momčad koji je uspješno realizirao Stjepan Rajnović.

Nakon odmora domaći igrači su ušli puno žešće u igru i u 15 minuta postigli tri efektna zgoditka. Strijelci su bili Tin Szabo u 53., Ivan Biondić u 54. i Tomislav Kožnjak u 60. minuti.

IMG 6996 Custom

Do kraja se rezultat nije mijenjao. U posljednjoj minuti susreta, nakon jednog prekršaja na sredini terena, zbog verbalnog obračuna sa sucem Marko Kasumović je zbog drugog žutog kartona morao napustiti teren, a zbog prigovora je “požutio” i gostujući trener Andrejas Černeli.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”607228″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content