FOTO Show Filipa Romića u povratničkom nastupu: Postao prvak Hrvatske u kartingu, naslove još uzeli Nikola Samaržija i “AMKK Cobra“

Ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske u kartingu zbog pandemije koronavirusa održano je u dva dana na stazi „Cobra“ u Virovitici. U subotu se vozila 21. Nagrada, a u nedjelju 22. Nagrada Virovitice. Na prvenstvu je sudjelovalo 26 vozača u devet klasa.

U klasi KZ 2 uvjerljivi pobjednik bio je povratnik na karting stazu Filip Romić, što mu je ukupno četvrta titula prvaka Hrvatske.

– U petak kasno popodne prijatelji iz kluba su me nagovorili da nastupim na prvenstvu, nakon sedam godina pauze. Tu večer sam odvozio četiri kruga. U subotu i nedjelju odvozio sam utrke i došao do svog novog naslova prvaka Hrvatske – rekao je presretan Filip Romić.

MG 4224

U klasi KZ 2 Master naslov prvaka osvojio je još jedan član „Cobre“ Nikola Samaržija. Ukupni pobjednik u klupskoj konkurenciji je virovitička „Cobra“.

U „Cobri“ iduće godine žele napraviti iskorak. Ako to epidemiološke prilike dozvole, namjeravaju na svojoj stazi organizirati utrku FIA centralno europske zone na kojoj se očekuje više od 100 vozača. (www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

MG 3931

Klubovi PH

Ukupno 1+2 Klasa 1

Ukupno 1+2 Klasa 2 3

Ukupno 1+2 Klasa 4

Ukupno 1+2 Klasa 5

Ukupno 1+2 Klasa 6 7

Ukupno 1+2 Klasa 8 9

[g-gallery gid=”607641″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content