FOTO Virovitica golovima Nikole Suvajca i Josipa Ivačića do tri boda na gostovanju u Virju

Na gostovanju u Virju u 9. kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever, nogometaši Virovitice su pobijedili domaći Podravac rezultatom 2:0.

U prvom dijelu obje momčadi nisu iskoristile nekoliko izglednih prilika. Domaća momčad je najizgledniju priliku imala nakon ubačaja iz kornera, kada je pogođena vratnica. U gostujućim redovima najizglednije prilike u prvom dijelu su propustili Davor Sinjaković i Domagoj Mrazović. Gostujući igrači koji su igrali u svojim tradicionalnim narančastim dresovima su dominirali, dok se domaća momčad koja je igrala u crvenoj opremi pretežno orijentirala na kontre.

IMG 7386

Na početku drugog dijela, u 51. minuti nakon lijepog ubačaja Domagoja Mrazovića, Nikola Suvajac je iz drugog pokušaja uspješno svladao domaćeg čuvara mreže Jasmina Ramaja.
Devet minuta kasnije pred domaćim vratima je Rok Horaček. Njegov udarac brani Ramaj, ali iz odbitka poentira Josip Ivačić i dovodi virovitičku momčad u prednost 2:0.

IMG 7457

Igrači Podravca su krenuli ne bi li došli do preokreta. To je otvorilo prostor za gostujuće kontre. Lijepe prilike za Viroviticu su propustili Suvajac, Horaček i Sinjaković. Rezultat se do kraja nije promijenio. Virovitičani su zasluženo došli do nova tri boda, s kojima su napravili iskorak prema sredini tablice.

IMG 7425

– Najteže je igrati ovakve utakmice u kojima si već unaprijed upisao tri boda. Uspjeli smo na vrijeme postići zgoditke koji su susret usmjerili prema našoj pobjedi – zadovoljan je na kraju bio trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

Podravac Virje – Virovitica 0:2
Igrač utakmice: Nikola Suvajac

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”609340″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content