GDCK ORAHOVICA Darku Krmpotiću i Juri Hodaku zahvalnice za 100 puta darovanu krv

Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica održao je svečanu podjelu zahvalnice u povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi. Na svečanosti su podijeljene zahvalnice darivateljima s okruglim brojem darivanja, a posebno su istaknuti darivatelji s prvim darivanjem za koje su zahvalnice dobili Nikolina Balaž, Tomislav Bašek, Patrik Bolješić Dino Bušljeta, Jurica Bužonja, Luka Cuca, Mario Djekić, Dragana Doljanin, Monika Dundović, Matea Findrik, Tihana Hadzima, Antonio Ileš, Jurica Kiris, Željko Konopek, Danijela Leben Mužar, Mateja Marčinković, Darko Mužar, Viktorija Novotni, Adnan Osmani, Hrvoje Pokrivka, Dejan Selthofer, Domagoj Selthofer, Stjepan Sudarić, Dajana Šalković, Elena Šipoš, Lovro Špoljarić i Ivana Tijan Konopek.

Za 5 puta darovanu krv zahvalnice su dobili Nives Čačinović, Iva Hadzima, Marina Jurlina, Jelena Karapetrić, Ana Silađi, Matea Stražanac i Martina Šulentić, a za 10 puta nagrađeni su Azra Benković, Ivan Farkaš, Saša Grgurić, Vlado Hačić, Josip Radočaj, Samuel Stojković i Zoran Stražanac.

Zahvalnice za 20 puta darovanu krv dobili su Mirela Ament, Ivana Balaž, Mario Bartolović, Ivan Belobradić, Mario Biro, Ivica Burcar, David Čakalić, Mirjana Jurišić, Krešimir Kostelac, Davor Marinić, Filip Nemec i Tomislav Pezić, za 25 godina pohvaljeni su Leila Čiš, Đurđica Grubišić, Dunja Straka i Mihaela Volenik.

Za 30 godina zahvalnicu je dobio Ivica Kiš, a za 40 puta Stanko Behin, Izidor Bosak, Luka Ličina i Ivica Špoljarić. Brončani znak i zahvalnicu za 50 puta darovanu krv dobio je Damir Gojić, srebrni znak za 75 puta dobili su Zoran Milojica i Pavao Ramić, a zlatni znak za 100 puta darovanu krv dobili su Jure Hodak i Darko Krmpotić.

Predsjednik GDCK Orahovica Pavao

GDCK Orahovica na ovoj svečanosti uručio je i posebne zahvalnice pa je tako završnu zahvalnicu za DDK dobio Stevo Glavica, a plakete i završne zahvalnice dobili su Josip Betlehem, Emica Demo i Slavko Smiljan. Nagrade su zbog stanja s koronavirusom i svih epidemioloških mjera uručene darivateljima s najvećim brojem darivanja, a uručili su ih dugogodišnji ravnatelj Željko Kiš i predsjednik GDCK Orahovica Pavao Ramić.

– Ovi ljudi su istinski heroji, oni spašavaju živote svojom krvlju i ove zahvalnice su najmanje što mi kao društvo možemo za njih učiniti kako bi im se zahvalili. I ovim putem od srca hvala svim darivateljima na njihovo nesebičnosti, humanosti i velikom srcu. Neka im Bog podari svim puno zdravlja da i dalje budu naši vjerni darivatelji – rekao je predsjednik Ramić te na kraju svim darivateljima pročitao i čestitku predsjednika HCK-a Roberta Markta.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content