HR Top 40: Vatra se s novim singlom “Carstvo sunca” popela na visoko drugo mjesto

Vatra se s hitom Carstvo sunca na HR Top 40 listi najemitiranijih singlova prošli tjedan našla kao novi i najviši ulaz, a ovaj put osvaja visoko drugo mjesto!

Nakon pjesme Sva naša ljeta koja se već mjesecima nalazi na HR Top 40 u domaćem radijskom eteru, grupa Vatra još jednom potvrđuje svoj status ovim novim hitom. Pjesma se dotiče ovih specifičnih vremena i prenosi snažnu poruku o međuljudskim odnosima u današnjem pandemijskom okruženju.

Autor pjesme Carstvo sunca je frontmen Ivan Dečak, za aranžman i ovoga se puta pobrinuo cijeli bend, a za produkciju je bio zadužen Pavle Miholjević koji zajedno s Jurom Ferinom potpisuje i mix i master. Spot za pjesmu potpisuje talentirani Riječanin Filip Gržinčić, a sniman je u Rijeci u njegovom studiju, na parkiralištu Tower Centra i u pothodniku na glavnoj tržnici. Pjesmu izdaje Dallas Records.

Untitled design 5

‘Carstvo sunca’ najavljuje naš deseti studijski album. Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji ga vrti! Pjesma je inače nastala u vremenu lockdown-a, a progovara o međuljudskim odnosima koji su u tom vremenu uistinu bili na kušnji. Vrijeme će pokazati koje će veze iz ovakve situacija izaći čvrsće, bolje, povezanije, a koje će od njih ispasti bez veze. Da ne filozofiramo previše, skoknite na YouTube i pogledajte spot za ‘Carstvo sunca’“, kazao je Ivan Dečak.

(www.top-lista.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content