2. ŽNL ZAPAD Podgorje lov na Bilogoru 1947. nastavlja u Kladarama, vodeća momčad lige gostuje u Milanovcu

Sve utakmice 10. kola 2. županijske nogometne lige Zapad zbog epidemiološke situacije igraju se bez gledatelja.

Ovoga vikenda odigrat će se predzadnje, 10. kolo koje, barem na papiru, nudi nekoliko vrlo uzbudljivih utakmica.

Drugoplasirano Podgorje tražit će nova tri boda i nastavak borbe za naslov jesenskog prvaka u Kladarama kod trenutno trećeplasirane domaće ekipe. Domaćin je jedina momčad prvenstva koja je, barem u prvom poluvremenu, uspjela izvući pozitivan rezultat nad nedodirljivom Bilogorom 1947. iz Špišić Bukovice, a dobrim igrama pokazali su se kao nezgodan protivnik za svaki ligaški sastav.

Bilogora 1947. maksimalnih 30 bodova u 10 odigranih kola traži u Milanovcu kod Sokola. Milanovčani su nanizali tri poraza u posljednje tri utakmice, a crni niz pokušat će zaustaviti ove nedjelje protiv dosad jedine neporažene ligaške momčadi.

Sveti Đurađ, nakon prošlotjednog poraza u derbiju protiv Podgorja, na domaćem terenu dočekuje Croatiju iz Grabrovnice koja se, po svemu prikazanom, nalazi na nezasluženom 8. mjestu, budući da nakon osam odigranih kola imaju najbolju obranu nakon vodećeg dvojca, nedostajalo je samo malo više preciznosti u vrhu napada za bolji plasman.

Dinamo iz Kapele u 10. kolu dočekuje Turanovac koji je u posljednja dva kola upisao dva poraza, dok je Dinamo u posljednja tri kola redom pobjeđivao Dravu, Napredak i Lukač 05, što ih je dovelo do trenutno 7. pozicije.

“Derbije začelja” međusobno će odigrati četiri ekipe s dna tablice. Desetoplasirani Napredak u Rušanima dočekuje posljednji Lukač 05, koji je u devet odigranih kola upisao samo jedan bod, dok će devetoplasirana Mladost iz Vukosavljevice pomak na tablici tražiti kod pretposljednje Drave u Terezinom Polju.

2. ŽNL Zapad – utakmice 10. kola:

Napredak : Lukač 05 (Rušani, subota, 31. listopada od 14 sati)

Drava : Mladost (Terezino Polje, nedjelja, 01. studenog od 14 sati)

Sokol : Bilogora 1947. (Milanovac, nedjelja, 01. studenog od 14 sati)

Sveti Đurađ : Croatia (Sveti Đurađ, nedjelja, 01. studenog od 14 sati)

Kladare : Podgorje (Kladare, nedjelja, 01. studenog od 14 sati)

Dinamo : Turanovac (Kapela Dvor, nedjelja, 01. studenog od 14 sati)

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content