Ivana Paradžiković se izgubila na Jankovcu: Na Instagramu podijelila gotovo filmsku priču

Urednica i voditeljica emisije “Provjereno” Ivana Paradžiković na svom Instagram profilu objavila je u kakvoj se nevolji našla u Virovitičko-podravskoj županiji. Ona se, naime, u četvrtak izgubila s još dvoje prijatelja i dva psa prilikom šetnje na Jankovcu te su morali potražiti pomoć HGSS-a.

U svojoj objavi otkrila je kako je ovo spašavanje postala avantura života nalik na filmsku priču, jer ju je, neočekivano, spasila ista osoba kao i prije gotovo 30 godina.

– Dobra večer. Ja sam Ivana Paradžiković. Izgubila sam se u šumi iznad planinarskog doma Jankovac. S druge strane muk… pa onda: “A, jel vi mene zaj***?” -“Na žalost, ne snimam i ne zaj*** se. Imam 6 posto baterije. Nas je troje s dva psa.” Tako je krenula, sada kad je sve dobro prošlo, avantura života. Tri HGSS ekipe plus dva rendžera Geoparka Papuk su nas krenuli spašavati. Nakon dva sata, spazili smo rotirke Defendera i ženski glas: Ivanaaaa! Kad su se spustili do nas, jer sam pametno iskoristila 6% baterije i poslala im lokaciju, veli ona meni: je l’ ti znaš tko sam ja?! Marika! Čovječe, što ti je život! Marika!! Marika i njezina obitelj su spasili moju obitelj 1991. Na dan pada Vukovara bježali smo iz Kukujevaca da spasimo živu glavu i budući da nismo mogli preko Hrvatske, okrenuli smo za Sremsku Mitrovicu. Tamo smo tu noć prespavali kod Marike. 30 godina poslije, ona je član GSSa i spašava mi opet glavu iz papučke šume. Hvala #hgss, vi ste ljudi čudo! Ja sam svoju lekciju naučila. Nikada više neću podcijeniti šumu – objavila je Ivana.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content